Ingredients per a 4/5 persones
- 1 kg de ploma de porc ibèric
- 3 porros gruixuts
- 1 ceba de Figueres gran
- 1 pot de castanyes en almívar
- 200 gr. d’anacards
- 1 cullerada petita de sucre
- 1 got de vi blanc
Preparació
Salpebrem les plomes i les daurem en una paella sense oli. Un cop marcades, les reservem en una cassola.
Netegem i tallem els porros i la ceba a rodanxes fines. Amb l’oli que queda de daurar les plomes , sofregim les verdures amb una cullerada petita de sucre.
Un cop ben daurades les verdures, les passem pel colador xinés i les afegim a la cassola amb les plomes.
Hi incorporem un got de vi blanc i coem a foc lent durant una hora.
Mentrestant, daurem els anacards en una altra paella amb oli.
15 minuts abans que acabi la cocció a la cassola, hi incorporem les castanyes amb una cullerada petita d’almívar i els anacards. Deixem coure cinc minuts més i retirem del foc.