Blog

Ploma de porc ibèric amb castanyes i anacards

Ingredients per a 4/5 persones

  •  1 kg de ploma de porc ibèric
  • 3 porros gruixuts
  • 1 ceba de Figueres gran
  • 1 pot de castanyes en almívar
  • 200 gr. d’anacards
  • 1 cullerada petita de sucre
  • 1 got de vi blanc

 

Preparació

Salpebrem les plomes i les daurem en una paella sense oli. Un cop marcades, les reservem en una cassola.

Netegem i tallem els porros i la ceba a rodanxes fines. Amb l’oli que queda de daurar les plomes , sofregim les verdures amb una cullerada petita de sucre.

Un cop ben daurades les verdures, les passem pel colador xinés i les afegim a la cassola amb les plomes.

Hi incorporem un got de vi blanc i coem a foc lent durant una hora.

Mentrestant, daurem els anacards en una altra paella amb oli.

15 minuts abans que acabi la cocció a la cassola, hi incorporem les castanyes amb una cullerada petita d’almívar i els anacards. Deixem coure cinc minuts més i retirem del foc.

Ves al contingut